Over

Welkom op Geld In Stenen! Als je interesse hebt in de combinatie van geld en vastgoed dan ben je hier op het juiste adres!

Geld In Stenen is een informatieve website over het zoeken, kopen, beheren, verbeteren, verhuren en verkopen van vastgoed met als doel om extra vermogen op te bouwen. Je vindt hier artikelen, tips, advies en antwoorden op veelgestelde vragen die te maken hebben met vastgoed.

Mijn achtergrond

Mijn eerste kennismaking met vastgoed was in 2008 toen ik als trainee bij een Nederlandse grootbank de kredietcrisis van dichtbij meemaakte. In de jaren die daarop volgden werkte ik als relatiemanager met een expertise in vastgoed en sloot ik hypotheken af voor kleine vastgoedbeleggers tot beursgenoteerde bedrijven.

Ondertussen zette ik mijn eerste stappen op de koopmarkt in Amsterdam en werd ik in 2011 actief als één van de eerste Airbnb-verhuurders in de hoofdstad. Deze manier van verhuren bleek dermate lucratief dat ik in 2013 samen met een compagnon het eerste Airbnb management bedrijf in Nederland begon. Wij ontzorgden woningeigenaren door de tijdelijke verhuur van hun woning over te nemen en voor inkomsten en de operationele afhandeling te zorgen. In 2015 later hadden we 300 woningen onder beheer en een huuromzet van meer dan € 1 miljoen. Door striktere regelgeving op het gebied van vakantieverhuur in Amsterdam zijn we in 2016 veranderd in een expat-verhuurorganisatie en verzorgden we meer dan 150 huurcontracten.

Daarna ben ik met partners doorgegaan door te investeren in vastgoed, specifiek het aankopen, verbouwen en verhuren van woningen.

Mijn uitgebreide ervaring met het bezitten, beheren, verhuren, verbouwen en verkopen van vastgoed wil ik met jullie delen. Ik ben er van overtuigd geraakt dat investeren in vastgoed een succesformule is waarover je veel controle hebt.